Тестови од молекуларна биологија

Помеѓу сите класични микробиолошки анализи, имаме и близок контакт со нашата друга лабораторија за генетика и персонализирана медицина сместена во клиниката Жан Митрев. За подетални информации во врска со овие тестови кликнете на Сектор за генетика на нашата страна web страна http://bioengineering.mk/en/.

  • Персонализирана медицина (лабораторија во Филип Втори)
  • Молекуларна метагеномска анализа на организми
  • Филогенетски испитувања
  • Молекуларна протеомска детерминација на микроорганизми